Others

Sijil Halal Shaklee

Sijil Halal Shaklee 2017

Mencari Sijil Halal Shaklee 2017? Jangan risau.. Shaklee sentiasa menjaga kualiti dan mutu semua produk yang dijual. Setiap tahun, Shaklee akan memperbaharui sijil HALAL untuk memastikan pengguna Muslim tidak ragu ragu untuk menggunakan Shaklee.

Sijil Halal Shaklee 2017 telah dikeluarkan pada 18 November 2016 oleh Islamic Services of America (ISA) dan sah digunakan dari 1 Januari 2017 hingga 31 Disember 2017.

ISA diiktiraf JAKIM

Islamic Services of America adalah badan halal luar negara yang diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

 

Sekiranya anda masih ragu ragu dengan kenyataan yang saya nyatakan di sini, anda boleh melayari Portal Halal Malaysian untuk mendapatkan kepastian. Di sana anda boleh mendapatkan senarai penuh pemegang Sijil Halal yang diiktiraf JAKIM.

Gunakan Shaklee Tanpa Was Was Kerana Sijil Halal Shaklee 2017 Diperakui Sah

Sejak 2013, saya mula menggunakan Shaklee tanpa was was. Keberkesanan produk Shaklee telah menyebabkan saya terus setia menggunakannya dan berminat untuk berkongsi kebaikan Shaklee dengan anda diluar sana juga. Semua produk keluaran Shaklee diyakini Selamat, Berkesan dan Semulajadi.

 

Terdapat lebih daripada 100 ujian klinikal yang dilakukan terhadap setiap bahan yang digunakan untuk menghasilkan produk Shaklee.

Setiap tahun, Shaklee akan melakukan ujian kualiti terhadap produk dan juga ujian untuk memastikan keaslian dan keselamatan produk. Oleh itu, semua produk Shaklee boleh diyakini selamat untuk pengguna.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.