Set Pakej Shaklee

Set Kecantikan Shaklee Untuk Kulit Cantik Dan Menawan

Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Subang Jaya, USJ 1, Mydin Subang Jaya, Tesco Kepong, Pengedar Shaklee, Stokis Shaklee, Agen Shaklee, Ejen Shaklee, Kedai Shaklee, Shaklee COD, Pengedar Vivix Shaklee, Agen Vivix Shaklee, Stokis Vivix Shaklee, Ejen Vivix Shaklee, Beli Vivix Shaklee, Vivix Shaklee COD Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Pengedar Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Stokis Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Agen Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Ejen Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Shaklee COD Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Pengedar Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Agen Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Stokis Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Pengedar Shaklee KL, Subang Jaya, Stokis Shaklee KL, Subang Jaya, Agen Shaklee KL, Subang Jaya, Ejen Shaklee KL, Subang Jaya, Kedai Shaklee KL, Subang Jaya, Shaklee COD KL, Subang Jaya, Pengedar Vivix Shaklee KL, Subang Jaya, Agen Vivix Shaklee KL, Subang Jaya, Stokis Vivix Shaklee KL, Subang Jaya, Ejen Vivix Shaklee KL, Subang Jaya, Beli Vivix Shaklee KL, Subang Jaya, Vivix Shaklee COD KL, Subang Jaya, Pengedar Shaklee KL, Subang Jaya, Stokis Shaklee KL, Subang Jaya, Agen Shaklee KL, Subang Jaya, Ejen Shaklee KL, Subang Jaya, Shaklee COD Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Pengedar Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Agen Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Stokis Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Pengedar Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Stokis Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Agen Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya,Ejen Shaklee Sg Buloh, Kedai Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Shaklee COD Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Pengedar Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Agen Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Stokis Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Ejen Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Beli Vivix Shaklee Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Vivix Shaklee COD Subang Jaya, Kuala Lumpur, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara, Taman Sri Sinar, Tesco Ampang, Mydin USJ 1, SS15, Summit Subang Jaya, Da’Men Subang Jaya, Pengedar Shaklee Pengedar Shaklee SS12 Subang Jaya, Pengedar Shaklee SS13 Subang Jaya, Pengedar Shaklee SS15 Subang Jaya, Pengedar Shaklee SS19 Subang Jaya, Pengedar Shaklee Subang Bestari, Pengedar Shaklee Putra Heights, Pengedar Shaklee Main Palace, Pengedar Shaklee USJ 1 - USJ 27, Pengedar Shaklee Taman Indah Subang, Pengedar Shaklee Taman Batu Tiga Subang, Pengedar Shaklee Taipan USJ, Pengedar Shaklee Bandar Pengedar Shaklee Sunway, Pengedar Shaklee Taman Subang Mewah, Pengedar Shaklee Regina Condominium, Pengedar Shaklee Casa Subang Apartment, Pengedar Shaklee Taman Subang Permai, Pengedar Shaklee Subang Perdana Goodyear, Pengedar Shaklee Taman Subang Mas, Pengedar Shaklee USJ Heights, Pengedar Shaklee Taman Pinggiran USJ, Pengedar Shaklee One City Subang Jaya, Pengedar Shaklee Sunway Pyramid, Pengedar Shaklee Da Men USJ 1, Pengedar Shaklee Giant USJ 1, Pengedar Shaklee Summit USJ 1, Pengedar Shaklee Mydin USJ 1, Pengedar Shaklee Impian Meridian USJ, Pengedar Shaklee Kampung Rantau Selamat, Pengedar Shaklee Taman Subang Indah, Pengedar Shaklee Taman Subang Ria, Pengedar Shaklee Subang Square Business Centre, Pengedar Shaklee Taman Wangsa Baiduri, Pengedar Shaklee Sunway Mentari, Pengedar Shaklee Taman Desaria, Pengedar Shaklee Taman Mutiara Subang, Pengedar Shaklee Kampung Tengah,

Jerawat Tumbuh Melata Bak Cendawan Selepas Hujan! Tona Kulit Pulak Tak Sekata! Kulit Pun Kusam! Eee Malunyaa!

Kulit cantik, gebu, flawless semestinya idaman semua wanita. Eh, perempuan mana yang taknak kulit cantik, bersih flawless semua kan? bohong lah kalau ade yang taknak kan? Kulit yang kusam, tona tak sekata, berjerawat, pori pori yang luas majoritinya akan melanda bila usia kita melanjak dewasa. 

Bila kita bercerita pula masalah kulit, kita boleh lihat terdapat segelintir wanita dan lelaki akan mengalami masalah kulit. Kenapa dan apa penyebabnya terjadi masalah ni? 

Terdapat beberapa penyebabnya mendorong kulit kita bermasalah dan ianya mengikut jenis kulit bermasalah anda. Antaranya adalah :-

1. Kulit Berminyak

Terjadi kerana bukaan pori-pori yang besar. Inilah yang berlakunya masalah jerawat & jeragat. Situasi kulit berminyak ada banyak faktor di mana kemungkinan adalah di sebabkan faktor keturunan.

2. Kulit Kering

Bukaan pori-pori kecil tidak kelihatan. Ini adalah di sebabkan kekurangan air dalam badan. Jika hal ini berterusan kemungkinan anda bakal menghadapi masalah kulit nanti.

3. Kulit Normal

Kulit yang jarang mempunyai masalah kerana kandungan minyak & sifat kering pada kulit adalah seimbang. Anda merupakan golongan yang bernasib baik kerana tidak mengalami simptom ini.

4. Kulit Kombinasi

Bahagian-bahagian tertentu kulit wajah yang diselaputi minyak. Merangkumi bahagian dahi, hidung, dan dagu. Bahagian lain pada wajah pula kering. Kulit jenis ini perlu sentiasa memerlukan penjagaan kulit wajah yang rapi, sama ada memakai krim anti jerawat atau memakai pencuci muka untuk kurangkan masalah tersebut.

5. Kulit Kusam

Akibat dari pendedahan cahaya matahari tanpa sebarang krim pelindung UV. Udara yang kotor akan menghasilkan toksin yang akan menyebabkan wajah kulit tidak sekata, bertompok-tompok dan kelihatan tidak sihat. 
Toksin yang dihasilkan oleh kulit sangat sensitif dan  cepat bertindak kepada sebarang perubahan udara dan faktor sampingan yang lain. Keadaan ini yang mendorong terjadinya kulit kusam, penyelesaian paling mudah adalah dengan menggunakan produk pemutih kulit.

Untuk mengatasi masalah seperti ini, anda juga boleh menggunakan SET KECANTIKAN SHAKLEE. Apa yang ada dalam set kecantikan ni? Jom kita tengok.

VITA-E COMPLEX

https://emmyjosly.com/vita-e-complex/

 

  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

 

VITA-C PLUS SUSTAINED RELEASE

https://emmyjosly.com/sustained-release-vita-c-plus/

 

  • Mencerahkan kulit
  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya



B-COMPLEX

https://emmyjosly.com/b-complex/

 

  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Mencegah jerawat.

ESP – SOY PROTEIN

https://emmyjosly.com/esp-soy-protein-isolate-powder/
  • Menegangkan kulit dan menganjalkan kulit
  • Merawat sel kulit mati
  • Meratakan tone kulit
  • Menghilangkan parut dan bekas jerawat



Apa kata mereka yang dah cuba SET KECANTIKAN SHAKLEE ni? Mari kita lihat testimoni pengguna set kecantikan shaklee ni.
 
TESTIMONI 1

 

TESTIMONI 2

 

TESTIMONI 3

 

Jadi bagaimana? Yakin dengan produk kesihatan yang anda pilih? Sangat berbaloi untuk jaga kesihatan dengan Shaklee. Jom share dengan orang2 yang anda sayang. Jom mulakan perubahan hari ini, jom ajak orang tersayang. Hubungi saya,
 
 Emmy Josly
Shaklee ID :(ID:1242101)
SMS & Whatsapp: 014-6637471
Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

Selamat
Semulajadi
Berkesan
 
Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda.
Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat.
Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
 
Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Segambut, KL & Subang Jaya . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Maybank.

Saya Nak Beli !

Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Emmy ditalian bernombor  014-6637471 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

3 thoughts on “Set Kecantikan Shaklee Untuk Kulit Cantik Dan Menawan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.