Performance Natural Orange Produk Shaklee

Performance Natural Orange

Pengedar Shaklee Segambut, Pengedar Shaklee Subang Jaya, Pengedar Shaklee Kepong, Pengedar Shaklee Sri Hartamas, Pengedar Shaklee USJ, Pengedar Vivix Shaklee, Agen Shaklee Kepong, Agen Shaklee Segambut, Agen Shaklee Sri Hartamas, Agen Shaklee USJ, Agen Shaklee Subang Jaya

Performance® Natural Orange

(Menyegarkan dan Menghilangkan Dahaga)

 

APA ITU PERFORMANCE NATURAL ORANGE?

 
Performance Natural Orange Drink Shaklee merupakan minuman isotonik TERBAIK kerana tidak mempunyai karbonat dan kandungan gula yang sangat minimum. Ia membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.
 
Pertama kali Performance Drink Shaklee dihasilkan pada tahun 1980-an oleh saintis Shaklee dan University Yale untuk membantu projek penerbangan DAEDALUS (human-powered flight programme). 
 
Performance Drink Shaklee merupakan MINUMAN SUKAN PERTAMA bagi para atlet di Amerika Syarikat. Melalui pemerkasaan produk, penerbangan DAEDALUS telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang terjauh iaitu 72 batu dan REKOD ITU MASIH BERTAHAN SEHINGGA KINI.
 
Performance Drink Shaklee juga telah direka khusus untuk para angkasawan NASA, Amerika Syarikat. Para atlet bertaraf antarabangsa dan pengembara terkemuka memilih Performance Drink Shaklee sebagai pilihan pertama mereka.
 
Ujian klinikal membuktikan rumusan eksklusif Opticarb yang sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 KALI GANDA, memberi tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam badan.
Berbanding dengan minuman sukan yang lain, Performance Drink Shaklee mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga daripada 3 jenis karbohidrat dengan segera.
 

SIAPA PERLU AMBIL PERFORMANCE NATURAL ORANGE?

 
 • Para ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother).
 • Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
 • Mereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
 • Para pesakit yang menghidap gout.
 • Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
 • Jika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
 • Anak-anak yang demam.
 • Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN PERFORMANCE NATURAL ORANGE?

 
 • Bebas gas atau tidak berkarbonat.
 • Kurang kandungan gula (less sugar).
 • Tidak mengandungi lemak.
 • Tidak mengandungi bahan tiruan, pewarna atau pengawet tambahan.
 •  Dirumus KHAS dengan kandungan sodium, potasium dan karbohidrat yang mencukupi
 • Mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus membantu mengatasi masalah dahaga (sesuai sangat utk minum ketika bersahur di bulan puasa).
 •  Bersifat isotonik . Jumlah kepekatan karbohidrat yang ada di dalam Performance Drink adalah sama dengan darah kita. Ini memudahkan proses penyerapan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah. Kesannya? Tubuh lebih bertenaga dan cergas!
Pengedar Shaklee Segambut, Pengedar Shaklee Subang Jaya, Pengedar Shaklee Kepong, Pengedar Shaklee Sri Hartamas, Pengedar Shaklee USJ, Pengedar Vivix Shaklee
Jadi bagaimana? Yakin dengan produk kesihatan yang anda pilih? Sangat berbaloi untuk jaga kesihatan dengan Shaklee. Jom share dengan orang2 yang anda sayang. Jom mulakan perubahan hari ini, jom ajak orang tersayang. Hubungi saya,
 
 Emmy Josly
Shaklee ID :(ID:1242101)
SMS & Whatsapp: 014-6637471
Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan
 
Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda.
Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat.
Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
 
Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Segambut & KL . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Maybank.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Emmy ditalian bernombor  014-6637471 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.