Cinch Shake Mix Produk Shaklee

Cinch Shake Mix

Pengedar Shaklee Segambut, Pengedar Shaklee Subang Jaya, Pengedar Shaklee Kepong, Pengedar Shaklee Sri Hartamas, Pengedar Shaklee USJ, Pengedar Vivix Shaklee, Agen Shaklee Kepong, Agen Shaklee Segambut, Agen Shaklee Sri Hartamas, Agen Shaklee USJ, Agen Shaklee Subang Jaya

Cinch® Shake Mix

(Shake Lengkap dan Pantas)

 

APA ITU CINCH SHAKE MIX?

 
Cinch Shake Shaklee adalah satu supplement Shaklee berbentuk serbuk yang mana di dalamnya terdapat satu bahan utama yang dipanggil leucine. And leucine yang terdapat di dalam Cinch Shake Shaklee inilah bertanggungjawab untuk membantu pertumbuhan otot, sintesis protein, pembaharuan dan perbaikan sel, serta sebagai pengatur metabolisme.
 
APAKAH ITU LEUCINE?
 
Leucine ialah asid amino dan anggota keluarga bercabang di rantai asid amino yang juga termasuk isoleucine dan valine. Badan kita menggunakan asid amino untuk membuat protein. Ia juga sangat bagus untuk pemeliharaan otot.
 
And yang paling best, penyelidikan saintifik baru-baru ini menunjukkan bahawa leucine boleh membantu dalam penurunan berat badan! Ini kerana leucine akan menyerap makanan yang anda makan dan bergerak terus kepada tisu otot yang mana ia akan bertindak sebagai isyarat untuk sintesis protein.
 
Jadi, peningkatan dalam sintesis protein ini berfungsi untuk mengimbangkan peningkatan dalam pecahan protein yang secara semulajadinya berlaku daripada sekatan kalori atau berdiet.
 
BAGAIMANA LEUCINE BEKERJA?
 
Leucine akan mengekalkan kekuatan otot kita, selepas kita berlapar, diet, ataupun lepas kita bersenam. Mengikut kajian yang dibuat, para atlet biasanya akan mengalami lemah otot, dan ini menyebabkan jisim otot berkurang.
 
Dengan adanya leucine ini, jisim otot cuba dikekalkan, dan ini membantu otot meningkatkan metabolisme dan seterusnya membakar lemak yang ada. Jadi, pentingnya kandungan leucine dalam Cinch Shake Shaklee ia merupakan protein yang elok untuk orang yang sedang berdiet dan membina badan / otot.
 

SIAPA PERLU AMBIL CINCH SHAKE MIX?

 

  • Mereka mestilah golongan yang mahu BERDIET / kuruskan badan.
  • Mereka yang berpuasa.
  • Pesakit diabetis / kencing manis.
  • Mereka yang tidak boleh mengawal kelaparan.
  • Lelaki atau perempuan yang berumur atas 12 tahun dan mahu berat yang ideal.
 

 

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN CINCH SHAKE MIX?

 
1. Badan lebih solid dan tidak menggeleber.
Okay biasa orang yang mengalami perubahan daripada gemuk ke kurus akan mengalami masalah perut or otot-otot menggeleber betul tak? Haaa inilah fungsi utama Cinch Shake ni, ia bantu badan kita BINA OTOT DAN SOLIDKAN SHAPE KITA! Haaa suka latuuu.
 
2. Memberikan tenaga segera dan berpanjangan.
Yes of course. Sama macam ESP, Cinch Shake lagi-lagi lah buat perut kita tahan tak makan and jangka masa bertahan tu lebih lama tau. So memang sesuai sangat untuk yang nak diet and yang busy!
 
Pengedar Shaklee Segambut, Pengedar Shaklee Subang Jaya, Pengedar Shaklee Kepong, Pengedar Shaklee Sri Hartamas, Pengedar Shaklee USJ, Pengedar Vivix Shaklee 
Jadi bagaimana? Yakin dengan produk kesihatan yang anda pilih? Sangat berbaloi untuk jaga kesihatan dengan Shaklee. Jom share dengan orang2 yang anda sayang. Jom mulakan perubahan hari ini, jom ajak orang tersayang. Hubungi saya,
 
 Emmy Josly
Shaklee ID :(ID:1242101)
SMS & Whatsapp: 014-6637471
Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan
 
Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda.
Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat.
Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
 
Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Segambut, KL & Subang Jaya . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Maybank.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Emmy ditalian bernombor  014-6637471 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge